pallet-pellets-logo

FAQ

Veelgestelde vragen

Wie kan aan deze wedstrijd deelnemen?

Inschrijving staat open voor alle meerderjarige natuurlijke personen met woonplaats in België. De registratie is persoonlijk en mag in geen geval aan derden worden overgedragen.

Wat kan ik met de wedstrijd winnen?

Een pallet pellets “Proxima Star wordt Kindling Skogar”, d.w.z. 66 zakken van 15 kg pellets. De pellets zijn ENplus A1 BE316 gecertificeerd, gegarandeerd natuurlijk en stofvrij, zonder bindmiddel of chemische toevoegingen.

Is deze pellet compatibel met alle soorten pelletkachels?

Ja, natuurlijk. De pellets zijn alleen te gebruiken in daarvoor geschikte verbrandingsinstallaties conform de voorschriften van de fabrikant en de geldende regelgeving. Wij verklaren dat deze houtpellets in overeenstemming zijn met de Koninklijk besluit van 5 april 2011 tot bepaling van de eisen waaraan houtpellets moeten voldoen om gebruikt te worden als brandstof voor niet-industriële verwarmingstoestellen.

Hoe krijg ik na afloop van de actie mijn gewonnen prijs terug?

Le gagnant sera prévenu par e-mail. Le vainqueur devra prendre contact avec la Société Organisatrice dans les 14 jours pour percevoir son lot à l’adresse Le gagnant peut préciser ses modalités de livraisons. Les modalités de livraison sont disponibles sur www.pallet-pellets.be/bezorging.

Is expresslevering mogelijk?

Ja, express levering is mogelijk! Spoedleveringen vinden plaats binnen 48 uur, hetzijn in 2 werkdagen, van maandag tot en met vrijdag (met uitzondering van feestdagen).

Waar kan ik pellets bestellen?

Vind al onze producten en promoties exclusief op www.pallet-pellets.be

De voorgaande gegevens zullen verwerkt worden door Prima Invest SPRL (Avenue de Tervueren 297, 1150 Brussel) om het goede verloop van de wedstrijd te verzekeren, in het bijzonder om contact op te nemen met de winnaars en en hen hun prijs op een efficiënte en snelle manier te bezorgen.

Door het reglement goed te keuren, accepteert u het samen met het beleid inzake persoonsgegevens.

De inschrijving en deelname aan de wedstrijd is exclusief voorbehouden aan meerderjarige natuurlijke personen die wonen in België.

** Het privacybeleid van Prima Invest SPRL is hier beschikbaar: www.pallet-pellets.be/retour-policy In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), kunt u te allen tijde verzoeken om toegang tot, rectificatie of verwijdering van uw persoonsgegevens of bezwaar maken tegen de verwerking ervan door Prima Invest Sprl of uw toestemming intrekken door een e-mail te sturen naar ““.

Bedankt voor uw deelname! Uw inzending is geslaagd! U ontvangt een bevestigingsmail op het adres dat u in het deelnameformulier hebt opgegeven. De prijs wordt op woensdag 11 oktober uitgereikt aan de winnaar. U wordt de volgende dagen per e-mail op de hoogte gebracht.