pallet-pellets-logo

Hoe deelnemen ?

  1. Beantwoord de kennisvraag en de nevenvraag.
  2. Vul uw contactgegevens in om het cadeau te ontvangen als u wint. De wedstrijd is voorbehouden aan alle volwassenen die in België wonen.
  3. De algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement aanvaarden, evenals de verwerking van uw gegevens door Prima-Invest.com.
  4. Stuur uw formulier
  5. U ontvangt een bevestigingsmail op uw e-mailadres
  6. De actie is geldig van 1 oktober tem 30 oktober 2023 om middernacht.
  7. De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 11 oktober 2023. Er is een pallet Kindling Skogar pellets te winnen! De winnaar is de deelnemer die aan alle voorwaarden van het spel voldoet, de kennisvraag correct beantwoordt en de tie-breaker vraag correct beantwoordt of daar zo dicht mogelijk bij komt. Bij gelijke stand wordt de winnaar willekeurig getrokken.
  8. Na afloop van de wedstrijd ontvangt elke deelnemer een e-mail om hem of haar op de hoogte te brengen van de mogelijke winst.
  9. De winnaar heeft 14 dagen de tijd vanaf de datum van ontvangst van de e-mail waarin zijn/haar overwinning wordt aangekondigd om contact op te nemen met www.palette-pellets.com op het e-mailadres “".

De voorgaande gegevens zullen verwerkt worden door Prima Invest SPRL (Avenue de Tervueren 297, 1150 Brussel) om het goede verloop van de wedstrijd te verzekeren, in het bijzonder om contact op te nemen met de winnaars en en hen hun prijs op een efficiënte en snelle manier te bezorgen.

Door het reglement goed te keuren, accepteert u het samen met het beleid inzake persoonsgegevens.

De inschrijving en deelname aan de wedstrijd is exclusief voorbehouden aan meerderjarige natuurlijke personen die wonen in België.

** Het privacybeleid van Prima Invest SPRL is hier beschikbaar: www.pallet-pellets.be/retour-policy In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), kunt u te allen tijde verzoeken om toegang tot, rectificatie of verwijdering van uw persoonsgegevens of bezwaar maken tegen de verwerking ervan door Prima Invest Sprl of uw toestemming intrekken door een e-mail te sturen naar ““.

Bedankt voor uw deelname! Uw inzending is geslaagd! U ontvangt een bevestigingsmail op het adres dat u in het deelnameformulier hebt opgegeven. De prijs wordt op woensdag 11 oktober uitgereikt aan de winnaar. U wordt de volgende dagen per e-mail op de hoogte gebracht.