pallet-pellets-logo

Bedankt voor uw deelname

Geachte heer of mevrouw,

Bedankt voor uw deelname aan onze grote wedstrijd “Proxima Star wordt Kindling Skogar“. Uw gegevens zijn geregistreerd.

Een pallet pellets “Proxima Star wordt Kindling Skogar” staat op het spel, 66 zakken van 15kg!

De winnaar krijgt half september per e-mail bericht wanneer de prijs wordt uitgereikt. Alle deelnemers worden na afloop van de wedstrijd geïnformeerd.

Vind al onze promoties en onze verschillende exclusieve aanbiedingen op onze website: www.pallet-pellets.be.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Met vriendelijke groeten,

Het team van Kindling pallet-pellets.be

De voorgaande gegevens zullen verwerkt worden door Prima Invest SPRL (Avenue de Tervueren 297, 1150 Brussel) om het goede verloop van de wedstrijd te verzekeren, in het bijzonder om contact op te nemen met de winnaars en en hen hun prijs op een efficiënte en snelle manier te bezorgen.

Door het reglement goed te keuren, accepteert u het samen met het beleid inzake persoonsgegevens.

De inschrijving en deelname aan de wedstrijd is exclusief voorbehouden aan meerderjarige natuurlijke personen die wonen in België.

** Het privacybeleid van Prima Invest SPRL is hier beschikbaar: www.pallet-pellets.be/retour-policy In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), kunt u te allen tijde verzoeken om toegang tot, rectificatie of verwijdering van uw persoonsgegevens of bezwaar maken tegen de verwerking ervan door Prima Invest Sprl of uw toestemming intrekken door een e-mail te sturen naar ““.

Bedankt voor uw deelname! Uw inzending is geslaagd! U ontvangt een bevestigingsmail op het adres dat u in het deelnameformulier hebt opgegeven. De prijs wordt op woensdag 11 oktober uitgereikt aan de winnaar. U wordt de volgende dagen per e-mail op de hoogte gebracht.